Depo 105
13,000 €
Tipi:
Depo
Kati:
-1
Sipërfaqja:
24.3m2

Depo 24.3 m2, e pozicionuar poshtë shkallës në katin e parë të objektit. Rampa e shkallës i mbivendoset nga sipër, duke e kufizuar disi në lartësi sa më shumë në thellësi të njësisë të futemi, por e konturon më së miri duke e bërë një depo të pastër dhe të sigurtë.