Njesi sherbimi 2013

Njesi sherbimi 2013
231,000 €
Tipi:
Njësi Shërbimi
Kati:
1
Sipërfaqja:
92.2m2
Orientimi:
Jug
Veri

Njësi shërbimi, me sipërfaqe 92.2 m2 , shumë e përshtatshme për të zhvilluar cdo lloj aktiviteti. Tualeti është i pozicionuar në murin anësor dhe brenda tij është pozicionuar e vetmja kolonë shkarkimi, duke e lënë të lirë hapësirën tjetër të dyqanit.