Njesi sherbimi 5015

329,000 €

Njësi shërbimi, me sipërfaqe 131.5 m2 , shumë e përshtatshme për të zhvilluar cdo lloj aktiviteti. Tualeti është i pozicionuar në murin anësor dhe brenda tij është pozicionuar e vetmja kolonë shkarkimi, duke e lënë të lirë hapësirën tjetër të dyqanit.

Tipi:
Njësi Shërbimi
Shkalla
1
Kati:
1
Sipërfaqja:
131.5m2
Orientimi:
Lindje
Perendim