Apartamenti 5092

76,000 €

Apartament 1+1, me sipërfaqe 63.3 m2, me një orientim midis veriut dhe perëndimit. Hyrja bëhet në zonën e ditës nga ku në të djathtë mund të aksesohet tualeti dhe dhoma e gjumit. Ambienti i ndejtjes ka akses dhe diellëzohet nga llozha me orientim veri-perëndim. Dhoma e gjumit ka po ashtu dritare me orientim veri-perëndim.

Tipi:
Apartament 1+1
Shkalla
5
Kati:
9
Sipërfaqja:
63.3m2
Orientimi:
Veri