Apartamenti 5084

144,000 €

Apartament 2+1, me sipërfaqe 119.5 m2, me një orientim të dyanshëm veri-perëndim dhe veri-lindje. Hyrja realizohet me një korridor të vogël ku në të djathë gjendet lavanderia ndërsa përballë zona e ditës, nga ku me anë të një korridori në të majtë aksesohen dhomat e gjumit dhe tualeti. Ambienti i ndejtjes ka akses dhe diellëzohet nga llozha me orientim veri-lindje. Dhoma e fëmijëve ka dritare me orientim veri-lindje. Dhoma matrimoniale ka dritare me orientim veri-lindje dhe veri-perëndim dhe përmban një kënd garderobe dhe tualet të dedikuar.

Tipi:
Apartament 2+1
Shkalla
5
Kati:
8
Sipërfaqja:
119.5m2
Orientimi:
Jug
Lindje