Apartamenti 5082

112,000 €

Apartament 2+1, me sipërfaqe 93.0 m2, me një orientim nga veriu. Nga hyrja arrihet në zonën e ditës, nga ku, majtas mund të aksesohen një nga dhomat e gjumit dhe tualeti. Zona e ditës diellëzohet nga llozha, dhoma matrimoniale ka të njëjtin orientim dhe përfshin dhe një tualet.

Tipi:
Apartament 2+1
Shkalla
5
Kati:
8
Sipërfaqja:
93.0m2
Orientimi:
Veri