Apartamenti 5025

123,000 €

Apartament 2+1, me sipërfaqe 101.7 m2, me një orientim të dyanshëm veri-perëndim dhe jug-lindje. Hyrja realizohet me anë të një korridori, në të djathtë të të cilit aksesohen dhomat e gjumit dhe tualeti, ndërsa në të majtë dhoma e ndejtjes. Dhomat e gjumit kanë dritare me orientim veri-lindje. Dhoma matrimoniale përfshin dhe një tualet të dedikuar. Zona e ditës ka akses dhe diellëzohet nga llozha me orientim veri-lindje.

Tipi:
Apartament 2+1
Shkalla
5
Kati:
2
Sipërfaqja:
102.0m2
Orientimi:
Lindje
Perendim