Apartamenti 5021

129,000 €

Apartament 2+1, me sipërfaqe 107.3 m2, me një orientim të dyanshëm veri-perëndim dhe jug-lindje. Hyrja bëhet në zonën e ditës nga ku, në të djathtë me një korridor vazhdohet për në dhomat e gjumit dhe tualetin. Zona e ditës ka dritare me orientim juglindje, drejt oborrit të brendshëm. Dhoma e fëmijëve ka dritare me orientim veri-perëndim. Dhoma matrimoniale ka akses dhe diellëzohet nga llozha e orientuar në veri-perëndim dhe përfshin një kënd garderobe dhe një tualet të dedikuar.

Tipi:
Apartament 2+1
Shkalla
5
Kati:
2
Sipërfaqja:
107.3m2
Orientimi:
Jug
Veri