Apartamenti 5113

75,000 €

Apartament 1+1, me sipërfaqe 62.3 m2, me një orientim midis veriut dhe perëndimit. Hyrja bëhet në zonën e ditës nga ku në të djathtë mund të aksesohet tualeti dhe dhoma e gjumit. Ambienti i ndejtjes ka akses dhe diellëzohet nga llozha me orientim veri-perëndim. Dhoma e gjumit ka po ashtu dritare me orientim veri-perëndim.

Tipi:
Apartament 1+1
Shkalla
5
Kati:
11
Sipërfaqja:
62.3m2
Orientimi:
Veri