Apartamenti 4094

77,000 €

Apartament 1+1, me sipërfaqe 63.7 m2, me një orientim midis veriut dhe perëndimit. Hyrja bëhet në zonën e ditës e cila ka akses dhe diellëzohet nga llozha me orientim veri-perëndimor. Përballë hyrjes gjendet dhoma e gjumit ndërsa në të djathtë tualeti. Dhoma e gjumit ka dritare me orientim veri-perëndim.

Tipi:
Apartament 1+1
Shkalla
4
Kati:
9
Sipërfaqja:
63.7m2
Orientimi:
Perendim
Veri