Apartamenti 4091

120,000 €
Apartament 2+1, me sipërfaqe 99.7 m2, me një orientim të dyanshëm veri-lindje dhe jug-perëndim. Hyrja realizohet drejtpërdrejt në zonën e ditës, në të majtë mund të aksesohet lavanderia. Flukset e lëvizjes përcaktojnë në zonën e ditës këndin e gatimit dhe ngrënies dhe ambientin e ndejtjes që ka akses dhe diellëzohet nga llozha me orientim veri-lindje, drejt oborrit të brendshëm. Me anë të një korridori të vogël bëhet shpërndarja për në dhomat e gjumit dhe tualetin. Dhoma e fëmijëve ka dritare me orientim nga jug-perëndimi. Dhoma matrimoniale ka po të njëjtin orientim dhe përfshin dhe një kënd garderobe dhe tualet të dedikuar.
Tipi:
Apartament 2+1
Shkalla
4
Kati:
9
Sipërfaqja:
99.7m2
Orientimi:
Lindje
Perendim