Apartamenti 4032

108,000 €

Apartament 2+1, me sipërfaqe 89.6 m2, me orientim nga perëndimi. Me anë të një korridori arrihet në zonën e ditës, nga ku, majtas mund të aksesohen dhomat e gjumit dhe tualeti. Zona e ditës akseson dhe diellëzohet nga llozha me orientim perëndimor. Dhoma e fëmijëve ka dritare të orientuara drejt perëndimit. Dhoma matrimoniale ka të njëjtin orientim dhe përfshin dhe një kënd garderobe.

Tipi:
Apartament 2+1
Shkalla
4
Kati:
3
Sipërfaqja:
89.6m2
Orientimi:
Perendim