Apartamenti 4025

126,000 €

Apartament 2+1, me sipërfaqe 104.7 m2, me një orientim të dyanshëm veri-perëndim dhe jug-lindje. Hyrja realizohet me anë të një korridori i cili fillimisht akseson tualetin dhe dhomen e fëmijëve në të djathtë, dhomën matrimoniale përballë dhe në të majtë vazhdohet për në zonën e ditës. Dhomat e gjumit dhe tualeti kanë dritare të orientuara në jug-lindje drejt oborrit të brendshëm. Dhoma matrimoniale përfshin një kënd garderobe dhe ka akses në një tualet të dedikuar. Zona e ditës ka akses dhe diellëzohet nga llozha me orientim veri-perëndim.

Tipi:
Apartament 2+1
Shkalla
4
Kati:
2
Sipërfaqja:
104.7m2
Orientimi:
Jug
Veri