Apartamenti 4023

125,000 €

Apartament 2+1, me sipërfaqe 103.9 m2, me një orientim të dyanshëm veri-perëndim dhe jug-perëndim. Hyrja realizohet në zonën e ditës e cila ka akses dhe diellëzohet nga llozha me orientim veri-perëndimor. Më pas me anë të një korridori bëhet lidhja me tualetin dhe dhomat e gjumit. Dhoma e fëmijëve ka dritare me orientim veri-perëndim. Dhoma matrimoniale ka dy dritare me orientim jug-perëndim dhe një tualet të dedikuar.

Tipi:
Apartament 2+1
Shkalla
4
Kati:
2
Sipërfaqja:
103.9m2
Orientimi:
Perendim
Veri