Apartamenti 4022

108,000 €

Apartament 2+1, me sipërfaqe 89.6 m2, me një orientim midis jugut dhe perëndimit. Mfe anë të një korridori arrihet në zonën e ditës, nga ku, majtas mund të aksesohen dhomat e gjumit dhe tualeti. Zona e ditës akseson dhe diellëzohet nga llozha me orientim jug-perëndim. Dhomat e fëmijëve ka dritare të orientuara drejt jug-perëndimit. Dhoma matrimoniale ka të njëjtin orientim dhe përfshin dhe një kënd garderobe.

Tipi:
Apartament 2+1
Shkalla
4
Kati:
2
Sipërfaqja:
89.6m2
Orientimi:
Perendim