Apartamenti 4111

113,000 €

Apartament 2+1, me sipërfaqe 93.7 m2, me një orientim të dyanshëm jug-perëndim dhe jug-lindje. Hyrja realizohet me anë të një korridori të vogël përballë të cilit gjendet zona e ditës, ndërsa në të majtë tualeti. Lidhja me dhomat e gjumit bëhet në zonën e ditës e cila ka dritare me orientim jug-lindje. Dhomat e fëmijëve ka dritare me orientim jug-perëndim. Dhoma matrimoniale ka 2 dritare me orientim jugperëndim dhe akses në llozhën me orientim jug-lindje.

Tipi:
Apartament 2+1
Shkalla
4
Kati:
11
Sipërfaqja:
93.7m2
Orientimi:
Jug
Perendim