Apartamenti 4102

110,000 €

Apartament 2+1, me sipërfaqe 91.1 m2, me një orientim të dyanshëm veri-perëndim dhe jug-perëndim. Hyrja bëhet në zonën e ditës e cila ka akses në llozhën me orientim veri-perëndim , nga ku me anë të një korridorri të vogël aksesohet tualeti dhe dy dhomat e gjumit. Tualeti dhe Dhoma matrimoniale kanë dritare me orientim veri-perëndim. Dhoma e fëmijëve ka dritare me orientim jug-perëndim.

Tipi:
Apartament 2+1
Shkalla
4
Kati:
10
Sipërfaqja:
91.1m2
Orientimi:
Perendim
Veri