Apartamenti 3085

115,000 €

Apartament 2+1, me sipërfaqe 95.1 m2, me një orientim midis jugut dhe perëndimit. Hyrja ka një hapësirë të bollshme, nga ku mund të aksesohet zona e ditës në të majtë, dhomat e gjumit dhe tualeti në të majtë. Zona e ditës ka akses në llozhën me orientim jug-perëndim. Të dyja dhomat e gjumit kanë dritare të orientuara drejt jugperëndimit dhe dhoma matrimoniale përfshin dhe një kënd garderobe.

Tipi:
Apartament 2+1
Shkalla
3
Kati:
8
Sipërfaqja:
95.1m2
Orientimi:
Perendim