Apartamenti 3081

117,000 €

Apartament 2+1, me sipërfaqe 96.7 m2, me një orientim të dyanshëm veri-perëndim dhe jug-lindje. Hyrja realizohet me anë të një korridori i cili fillimisht bën lidhjen me tualetin dhe dhomat e gjumit në të majtë, më pas zonën e ditës në të djathtë. Dhomat e gjumit kanë dritare me orientim veri-perëndimor në drejtim të oborrit të brendshëm. Zona e ditës ka akses në llozhën e orientuar drejt jug-lindjes.

Tipi:
Apartament 2+1
Shkalla
3
Kati:
8
Sipërfaqja:
96.7m2
Orientimi:
Jug
Veri