Apartamenti 3076

123,000 €

Apartament 2+1, me sipërfaqe 101.8 m2, me një orientim të dyanshëm veri-lindje dhe jug-perëndim. Hyrja realizohet me anë të një korridori, i cili fillimisht bën lidhjen me lavanderinë e tualetin dhe më pas dhomat e gjumit e zonën e ditës. Të dyja dhomat e gjumit kanë orientim veri-lindor drejt oborrit të brendshëm, dhoma matrimoniale ka akses në një llozhë. Zona e ditës është e orientuar drejt jug-perëndimit.

Tipi:
Apartament 2+1
Shkalla
3
Kati:
7
Sipërfaqja:
101.8m2
Orientimi:
Lindje
Perendim