Apartamenti 3034

76,000 €

Apartament 1+1, me sipërfaqe 62.8 m2, me një orientim midis jugut dhe perëndimit. Hyrja realizohet me anë të një korridori të vogël, nga ku aksesohet tualeti dhe më pas zona e ditës. Zona e ditës ka akses në llozhën e orientuar drejt jug-perëndimit dhe lidhet me dhomën e gjumit e cila ka të njëjtin orientim.

Tipi:
Apartament 1+1
Shkalla
3
Kati:
3
Sipërfaqja:
62.8m2
Orientimi:
Perendim