Apartamenti 3033

124,000 €

Apartament 2+1, me sipërfaqe 102.8 m2, me një orientim të dyanshëm jug-perëndim dhe jug-lindje. Hyrja realizohet me anë të një korridori të vogël, përballë të cilit gjendet zona e ditës ndërsa në të majtë tualeti. Në zonën e ditës, në bazë të flukseve të lëvizjes është formuar këndi i gatimit dhe ngrënies dhe ambienti i ndejtjes i orientuar drejt jug-perëndimit. Më pas me anë të një korridori aksesohet dhoma e fëmijëve dhe dhoma matrimoniale. Dhoma e fëmijëve ka orientim jug-perëndimor. Dhoma matrimoniale ka dritare të orientuar drejt jug-lindjes dhe llozhë të orientuar drejt jug-perëndimit, dhe përfshin gjithashtu një tualet të dedikuar.

Tipi:
Apartament 2+1
Shkalla
3
Kati:
3
Sipërfaqja:
102.8m2
Orientimi:
Jug
Perendim