Apartamenti 3022

99,000 €
Apartament 2+1, me sipërfaqe 82.4 m2, me një orientim midis jugut dhe lindjes. Hyrja realizohet direkt në zonën e ditës, me pas shpërndarja për në dhomat e gjumit dhe tualet bëhet me anë të një korridori të vogël në të djathtë. Zona e ditës ëshë e orientuar drejt jug-lindjes dhe ka akses në llozhë. Dhoma e fëmijëve ka 2 dritare të orientuara drejt juglindjes. Dhoma matrimoniale ka të njëjtin orientim dhe përfshin dhe një kënd garderobe.
Tipi:
Apartament 2+1
Shkalla
3
Kati:
2
Sipërfaqja:
82.4m2
Orientimi:
Jug