Apartamenti 3091

176,000 €

Apartament 3+1, me sipërfaqe 146.5 m2, me një orientim të dyanshëm jug-perëndim dhe jug-lindje. Hyrja realizohet me një korridor të bollshëm, nga ku në të djathtë mund të aksesohen dhomat e gjumit dhe tualeti ndërsa në të majtë zona e ditës. Dhomat e gjumit kanë dritare të orientuara drejt jug-perëndimit. Dhoma matrimoniale ka një sipërfaqe të bollshme dhe përfshin dhe një hapësirë garderobe dhe një tualet të dedikuar. Zona e ditës është e organizuar në ambientin e ndejtjes, të orientuar drejt jugperëndimit dhe me akses në llozhën e orientuar drejt jug-lindjes dhe në këndin e gatimit dhe ngrënies me dritare drejt jug-lindjes.

Tipi:
Apartament 3+1
Shkalla
3
Kati:
9
Sipërfaqja:
146.5m2
Orientimi:
Jug
Perendim