Apartamenti 2084

104,000 €
Apartament 2+1, me sipërfaqe 86.3 m2, me një orientim midis jugut dhe lindjes. Hyrja realizohet me anë të një korridori të vogël i cili të çon në zonën e ditës. Flukset e lëvizjes përcaktojnë këndin e gatimit dhe ngrënies me ambientin e ndejtjes i cili ka një dritare të orientuar drejt jug-lindjes. Pas zonës së ditës me anë të një korridori të vogël aksesohet dhomat e gjumit në të djathë dhe tualeti në të majtë. Dhoma matrimoniale ka akses në llozhën e orientuar drejt jug-lindjes. Dhoma e fëmijëve ka gjithashtu dritare të orientuar drejt jug-lindjes.
Tipi:
Apartament 2+1
Shkalla
2
Kati:
8
Sipërfaqja:
86.3m2
Orientimi:
Jug