Apartamenti 2083

121,000 €
Apartament 2+1, me sipërfaqe 100.3 m2, me një orientim të dyfishtë veri-lindje dhe jug-lindje. Hyrja bëhet direkt në zonën e ditës dhe në të majtë bëhet aksesimi i tualetit dhe dy dhomave të gjumit. Zona e ditës ka një sipërfaqe të bollshme me dritare të orientuar drejt juglindjes dhe akses në llozhë nga këndi i ngrënies, e orientuar po drejt jug-lindjes. Dhoma matrimoniale ka 2 dritare të orientuara drejt veri-lindjes dhe një dritare drejt jug-lindjes. Dhoma e fëmijëve është e orientuar drejt veri-lindjes.
Tipi:
Apartament 2+1
Shkalla
2
Kati:
8
Sipërfaqja:
100.3m2
Orientimi:
Jug
Lindje