Apartamenti 2082

86,000 €
Apartament 1+1, me sipërfaqe 71 m2, me një orientim të dyfishtë veri-perëndim dhe veri-lindje. Hyrja realizohet me anë të një korridori të vogël, në të majtë të të cilit ndodhet dhoma e gjumit, përballë tualeti dhe në të majtë vazhdohet për në zonën e ditës. Zona e ditës ka dy dritare drejt veriperëndimit dhe 2 dritare drejt verilindjes duke siguruar dritë dhe ventilim të kënaqshëm. Dhoma e gjumit ka akses në llozhën e orientuar drejt veriperëndimit.
Tipi:
Apartament 1+1
Shkalla
2
Kati:
8
Sipërfaqja:
71.0m2
Orientimi:
Veri
Lindje