Apartamenti 2075

118,000 €
Apartament 2+1, me sipërfaqe 98.1 m2, me një orientim midis jugut dhe lindjes. Hyrja realizohet me anë të një korridori në të djathtë të të cilit vendoset zona e ditës dhe tualeti, ndërsa në të majtë 2 dhomat e gjumit. Zona e ditës ka një sipërfaqe të bollshme me 2 dritare dhe një llozhë që aksesohet nga këndi i ngrënies, të orientuara drejt jug-lindjes. Dhoma matrimoniale ka dritare të orientuar drejt jug-lindjes dhe akses në një tualet të dedikuar. Dhoma e fëmijëve është gjithashtu e orientuar drejt jug-lindjes.
Tipi:
Apartament 2+1
Shkalla
2
Kati:
7
Sipërfaqja:
98.1m2
Orientimi:
Jug