Apartamenti 2071

114,000 €

Apartament 2+1, me sipërfaqe 94.4 m2, me një orientim midis veriut dhe perëndimit. Në të djathtë të hyrjes gjendet tualeti, përballë zona e ditës, ndërsa në të majtë një korridor bën aksesimin e dhomave të gjumit. Dhoma e ndejtjes ka 2 dritare me orientim veriperëndim drejt oborrit të brendshëm. Dhomat e gjumit kanë të njëjtin orientim, dhoma matrimoniale ka akses dhe ne llozhë.

Tipi:
Apartament 2+1
Shkalla
2
Kati:
7
Sipërfaqja:
94.4m2
Orientimi:
Veri