Apartamenti 2061

74,000 €
Apartament 1+1, me sipërfaqe 60.9 m2, me një orientim midis veriut dhe perëndimit. Hyrja në apartament realizohet nëpërmjet një korridori të vogël, i cili në të djathtë të të cilit gjendet tualeti, përballë zona e ditës dhe në të majtë dhoma e gjumit. Dhoma e gjumit ka dritare të orientuara drejt veri-perëndimit. Zona e ditës ka akses në llozhën me orientim veri-perëndim drejt oborrit të brendshëm.
Tipi:
Apartament 1+1
Shkalla
2
Kati:
6
Sipërfaqja:
60.9m2
Orientimi:
Veri