Apartamenti 2032

114,000 €

Apartament 1+1, me sipërfaqe 68.0 m2, i orientuar nga jugu. Sapo hyn në apartament përballesh me zonën e ditës dhe në të djathtë me tualetin. Zona e ditës ka 2 seksione, atë të gatimit dhe ngrënies dhe këndin e ndenjes. Nga ambjenti i ditës komunikohet me dhomën e gjumit.

Tipi:
Apartament 1+1
Shkalla
2
Kati:
3
Sipërfaqja:
68.0m2
Orientimi:
Jug
Veri