Apartamenti 2024

125,000 €

Apartament 2+1, me sipërfaqe 104.1 m2, me një orientim të dyanshëm veri-perëndim dhe jug-lindje. Hyrja realizohet me anë të një korridori i cili fillimisht bën aksesimin në dhomat e gjumit dhe tualetin dhe më pas në zonën e ditës. Dhoma matrimoniale është e orientuar drejt veri-perëndimit dhe ka akses në tualetin e dedikuar. Dhoma e fëmijëve gjithashtu ka një orientim veri-perëndim drejt oborrit të brendshëm. Zona e ditës ka akses në llozhën e orientuar drejt jug-lindjes.

Tipi:
Apartament 2+1
Shkalla
2
Kati:
2
Sipërfaqja:
104.1m2
Orientimi:
Jug
Veri