Apartamenti 2023

118,000 €
Apartament 2+1, me sipërfaqe 87 m2, me një orientim midis jugut dhe lindjes. Hyrja në apartament realizohet me anë të një korridori të vogël, në të djathtë të të cilit ndodhet tualeti dhe zona e ditës kurse në të majtë dy dhomat e gjumit. Zona e ditës ka një sipërfaqe të bollshme me dritare të orientuar drejt juglindjes dhe akses në llozhën e vendosur përballë këndit të ngrënies. Dhoma matrimoniale ka dritare të orientuara drejt juglindjes dhe akses në një tualet të dedikuar. Dhoma e fëmijëve është gjithashtu e orientuar drejt jug-lindjes.
Tipi:
Apartament 2+1
Shkalla
2
Kati:
2
Sipërfaqja:
98.0m2
Orientimi:
Jug