Apartamenti 2022

114,000 €
Apartament 2+1, me sipërfaqe 94.6 m2, me një orientim të dyanshëm veri-perëndim dhe jug-lindje. Hyrja në apartament realizohet nëpërmjet një korridori të vogël, i cili të çon drejt zonës së ditës e orientuar drejt juglindjes. Flukset e lëvizjes përcaktojnë këndin e gatimit – ngrënies dhe ambientin e ndejtjes. Nga zona e ditës me anë të një korridori të vogël aksesohen dhomat e gjumit dhe tualeti. Dhoma matrimoniale ka akses në llozhën me orientim drejt veri-perëndimit dhe përfshin dhe një tualet të dedikuar. Dhoma e fëmijëve është e orientuar drejt jug-lindjes.
Tipi:
Apartament 2+1
Shkalla
2
Kati:
2
Sipërfaqja:
94.6m2
Orientimi:
Veri
Jug