Apartamenti 1065

122,000 €

Apartament 2+1, me sipërfaqe 101.4 m2, me një orientim të dyanshëm veri-perëndim dhe jug-lindje. Hyrja realizohet me një korridor të vogël, në të majtë të të cilit gjendet zona e ditës, përballë tij dhoma matrimoniale, kurse në të djathtë dhoma e fëmijëve dhe tualeti. Zona e ditës ka një sipërfaqe të bollshme me dritare me orientim nga jug-lindja. Dhoma matrimoniale ka akses në llozhën e orientuar nga juglindja dhe përmban gjithashtu një kënd garderobe dhe një tualet të dedikuar. Dhoma e fëmijëve është e orientuar drejt oborrit të brendshëm.

Tipi:
Apartament 2+1
Shkalla
1
Kati:
6
Sipërfaqja:
101.4m2
Orientimi:
Jug