Apartamenti 1043

76,000 €
Apartament 1+1, me sipërfaqe 63 m2, me orientim midis veriut dhe lindjes. Hyrja realizohet me një korridor të vogël, në të djathtë të të cilit gjendet tualeti, përballë tij dhoma e gjumit, kurse në të majtë zona e ditës. Dhoma e gjumit ka dritare me orientim veri-lindje. Zona e ditës ka akses në llozhë dhe dritare gjithashtu me orientim nga veri-lindja.
Tipi:
Apartament 1+1
Shkalla
1
Kati:
4
Sipërfaqja:
63.0m2
Orientimi:
Lindje