Apartamenti 1042

70,000 €
Apartament 1+1, me sipërfaqe 57.7 m2, i orientuar midis veriut dhe lindjes. Sapo hyn në apartament përballesh me zonën e ditës dhe në të majtë me tualetin. Flukset e lëvizjes krijojnë 2 seksione, atë të gatimit dhe ngrënies dhe këndin e ndenjes. Nga ambjenti i ditës komunikohet me dhomën e gjumit e cila ka akses në llozhën me orientim veri-lindje.
Tipi:
Apartament 1+1
Shkalla
1
Kati:
4
Sipërfaqja:
57.7m2
Orientimi:
Veri
Lindje