Apartamenti 1031

123,000 €

Apartament 2+1, me sipërfaqe 101.9 m2, me një orientim të dyanshëm veri-lindje dhe jug-perëndim. Hyrja në apartament realizohet nëpërmjet një korridori të vogël, i cili në të majtë bën shpërndarjen në dhomat e gjumit dhe tualetin, ndërkohë që në të djathtë të tij gjendet ambienti i ndejtjes. Dhoma matrimoniale është e orientuar drejt oborrit të brendshëm dhe përmban dhe një tualet të dedikuar. Dhoma e fëmijëve gjithashtu ka orientim jug-perëndim. Zona e dites ka siperfaqe të bollshme, me dritare të orientuar nga verilindja dhe akses në llozhë përballë këndit të ngrënies.

Tipi:
Apartament 2+1
Shkalla
1
Kati:
3
Sipërfaqja:
101.9m2
Orientimi:
Lindje
Veri