Apartamenti 1024

78,000 €
Apartament 1+1, me sipërfaqe 65 m2, me orientim të dyanshëm veri-lindje dhe jug-lindje. Sapo hyn në apartament përballesh me zonën e ditës, nga ku flukset e lëvizjes përcaktojnë këndin e gatimit -ngrënies dhe ambientin e ndejtjes I cili ka akses në llozhën me orientim jug-lindje. Nga zona e ditës kalohet në një korridor të vogël, në të majtë të të cilit ndodhet tualeti, kurse në të djathtë dhoma e gjumit me dritare nga veri-lindja dhe jug-lindja për të siguruar dritë të bollshme.
Tipi:
Apartament 1+1
Shkalla
1
Kati:
2
Sipërfaqja:
65.0m2
Orientimi:
Jug
Lindje