Njesi sherbimi 3014

166,000 €

Njësi shërbimi, me sipërfaqe 55.3 m2 , shumë e përshtatshme për të zhvilluar cdo lloj aktiviteti. Tualeti është i pozicionuar në fund dhe brenda tij është pozicionuar e vetmja kolonë shkarkimi, duke e lënë të lirë hapësirën tjetër të dyqanit.

Tipi:
Njësi Shërbimi
Shkalla
1
Kati:
1
Sipërfaqja:
55.3m2
Orientimi:
Jug
Perendim