Njesi sherbimi 2012

199,000 €
Njësi shërbimi, me sipërfaqe 79.5 m2 , shumë e përshtatshme për të zhvilluar cdo lloj aktiviteti. Tualeti është i pozicionuar në murin anësor dhe brenda tij është pozicionuar e vetmja kolonë shkarkimi, duke e lënë të lirë hapësirën tjetër të dyqanit.
Tipi:
Njësi Shërbimi
Shkalla
1
Kati:
1
Sipërfaqja:
79.5m2
Orientimi:
Veri
Jug