Parkim 040

14,000 €

Marga 2 ofron parkim nëntokësor i cili përmbush kërkesat e çdo banori. Çdo post ka hapësirën e tij autonome dhe ka sipërfaqe optimale për hapësirën e planifikuar për parkim. Ambienti ofron sinjalistikën e nevojshme, ajrimin natyral dhe një siguri maksimale.

Tipi:
Parkim
Shkalla
Marga 2 Shkalla 1
Kati:
-1
Sipërfaqja:
27.7m2