Njesi Sherbimi 103

173,000 €
 • Lartësia e katit 4.76 m
 • Planimetri e rregullt
 • 1 tualet
 • Ambiente të gjelberuara, lulishte
 • Aspirim i dedikuar
 • Fasadë e ventiluar
 • Vetrata profil alumin termik, termo dhe zëizoluese
 • Tuba furnizimi me ujë multistrat
 • Bojë minerale pa kimikate, Keim
 • Hidroizolim tarrace me materiale gjermane, Alwitra
 • Hidroizolim nëntokë me materiale gjermane, Dorken
 • Hidroizolim tualete dhe llozha me materiale gjermane, Ardex
 • Dyer të brendshme gjermane, Lebo
 • Hidrosanitare inkaso
 • Pllaka porcelani në tualet
 • Kontruksioni për tërmete deri 10 ballë
 • Kreditim deri 100%
Tipi:
Njësi Shërbimi
Shkalla
Marga 2 Shkalla 1
Kati:
1
Sipërfaqja:
86.3m2
Orientimi:
Jug
Perendim